DIENST VOOR ONTHAALOUDERS
Papavero

Secretariaat :
Augustijnestraat 69
8900 Ieper

Tel. 057 42 19 60
info@kinderopvangieper.be

 

 
 
 

DAGINDELING

Een dagje bij de onthaalouder

Hallo! Ik ben Vic. Zal ik je eens vertellen hoe mijn dagje bij mijn onthaalouder verloopt? Klik met de muis op de tekening om mijn verhaal te lezen!

database

Elke morgen brengt papa me naar Mimi de onthaalouder. Samen zwaaien we hem uit. Het doet me toch wel iets dat ik papa zie vertrekken. Maar

 

Dat is vlug voorbij. Het wordt weer een fijne speeldag met de andere kindjes. Ik mag zelf kiezen uit het rijke spelaanbod. Blokjes zijn mijn favoriet en Mimi daagt me uit om een toren te bouwen. Dat is best moeilijk voor zon kleine ukkepuk als ik.

Ook buiten kunnen we ons uitleven. Kijk, ik durf al van de glijbaan glijden! Gelukkig staat Mimi erbij om me veilig op te vangen.

 

Van zoveel spelen krijg je reuze honger. Mimi kookt voor ons een gezonde maaltijd. Samen aan de grote tafel vind ik heel leuk. Ook Apie lust een hapje.

Euh Sorry. Maar bijtijds een verse luier moet wel. Mimi maakt er een spelletje van en kriebelt zachtjes op mijn buik. Later mag ik het ook op het potje proberen. Apie doet het me al voor.

 

Van spelen en eten word ik wel moe. Oogjes en mondje toe. Slaapwel!

Mimi bereidde een leuke namiddagactiviteit voor. We genieten van een grappig verhaal over een Vos en een Haas. Ik mag lekker op de schoot!

 

Daarna leven we ons buiten uit in de tuin. Na mijn lekker fruitpapje komen Fien en Jochen terug van school. Zij komen ook nog eventjes spelen bij Mimi tot hun papa en mama klaar zijn met hun werk.

Nu weet ik dat het niet lang meer duurt voor mijn papa me komt halen. Kijk, daar is hij al. Daaaaag Mimi! Bedankt voor de fijne dag en tot morgen!

 

De dagtaak van Mimi zit er nog niet helemaal op. Na alles te hebben schoongemaakt, geniet ze van het avondmaal met haar eigen gezin.

Vanavond staat nog een interessante vorming op het programma. Zo houdt ze haar kennis bij en kan ze mijn opvangdag nog kwalitatiever en boeiender maken.

 


Kinderdagverblijf en Dienst voor Onthaalouders Ieper | 't Hummeltje | Minneke Poes | Papavero | e-mail
Design & Hosting by D-Sign Studio.be